El desig de creure (exposició)

El desig de creure reuneix el treball de set artistes que recorren als recursos de l’il·lusionisme, la màgia, la prestidigitació, l’endevinació o l’aparicionisme amb l’objectiu d’analitzar les circumstàncies que envolten la producció d’il·lusions en relació amb la percepció de la realitat i posen el focus en el paper que hi juga la predisposició de l’espectador a creure en uns fets que contradiuen les lleis de la física.

D’altra banda, l’exposició també pretén explorar les possibilitats que ofereix el contacte amb una empresa del context local –en aquest cas Juguetes Borrás, l’empresa centenària de Mataró que s’ha fet famosa, entre d’altres, per les seves capses de màgia i el frare que prediu els canvis atmosfèrics– per obrir un marc de reflexió més ampli des de les arts visuals contemporànies.

L’exposició està comissariada per Cèlia del Diego i mostra els treballs de Lúa Coderch, Enric Farrés, Jordi Ferreiro, Christian Jankowski, Julia Montilla, Dani Montlleó i João Onofre.

L’exposició forma part de les exposicions itinerants del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La podreu veure al centre fins el 21 de juliol de 2018.

Per més informació i activitats consulteu la web del centre a la XCCP

Podreu trobar més informació a la web de M|A|C, productores de l’exposició: http://www.mataroartcontemporani.cat/posts_exposicions/el-desig-de-creure/

El desig de creure from Mataró Art Contemporani on Vimeo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s