QUATRE EXPERIÈNCIES ENTORN DEL RESSÓ DE LA REPETICIÓ

La repetició i el Loop son dos fenòmens que ens envolten en el nostre dia a dia i que, sense adonar-nos-en, afecta a la nostra manera de ser, de viure i de concebre el món. Aquests conceptes abracen des de la més ínfima acció fins al moviment constant dels planetes. Se’ns presenten al llarg de la nostra vida de múltiples formes, tant de palpables en el desgast d’un objecte, com d’imperceptibles físicament, amb els sentiments i les emocions que sorgeixen en un mateix.

Per què l’ésser humà ensopega sempre amb la mateixa pedra? N’és conscient de la influència d’aquestes múltiples repeticions en les seves accions corrents i en el desenvolupament del seu entorn? El Loop pot alterar la nostra comprensió dels llenguatges? Com t’enfrontaràs tu davant del Loop?

En aquest espai ens hem proposat recrear quatre situacions on el Loop y les seves conseqüències es poden percebre de manera més evident. La mostra posa de manifest una altra manera de veure el Loop i convida a experimentar i reflexionar sobre aquest fenomen i els seus efectes jugant amb els cinc sentits; amb el gust, la vista, l’oïda, el tacte i l’olfacte. A través de les diverses instal·lacions proposades, podreu extreure les vostres pròpies conclusions i reflexions sobre l’experiència viscuda en el Loop.

Aquesta exposició és el resultat del treball de recerca d’Aline Delépine i Ivan Serra, alumnes en pràctiques del Grau d’Història de l’Art de la UAB a les Lleixes del Centre d’Art Maristany.

del 22 /06  al  1/07 de 2017

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s