LES LLEIXES DEL CAM

Les lleixes del CAM (Centre d’Art Maristany) vol esdevenir un espai expositiu de proximitat durant períodes breus de temps i fer de l’àrea polivalent del centre un espai dinàmic i obert.

Les lleixes del CAM volen rebre projectes petits o resums de projectes més grans; inici o final de quelcom; una pinzellada del projecte de l’artista o col·lectiu que el vulguin presentar públicament de manera breu i ràpida. El concepte no és el d’una exposició. És un tastet en format anunci emergent (pop-up) per a creadors/es que vulguin ensenyar el treball que estan realitzant, que el tenien en un calaix i ara el volen recuperar, que desitgen fer un tempteig amb públic i no tenen espai on ensenyar-lo.

Volem un espai proper, on tots i totes els/les artistes tinguin accés a presentar els seus projectes seguint la línia de treball del centre.

A qui s’adreça?
La convocatòria s’adreça a tots i totes els/les artistes professionals o en vies de professionalització, col·lectius artístics, comissaris/àries i alumnes d’últims cursos en matèries artístiques i audiovisuals.

Per a fer la sol·licitud s’ha de presentar el projecte mitjançant un dossier seguint les indicacions que trobareu a les bases que es poden consultar a la nostre web:

http://centresculturals.santcugat.cat/27516/descriptiu/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s