Nova proposta expositiva

Ahir, 11 de febrer, vam inaugurar l’exposició de Jordi Tolosa “Me and my eternity” que es podrà veure fins el 4 d’abril de 2016. L’exposició te per comissàries a Fina Durán i Cristina Agàpito.

Exposició "Me and my eternity"
Primer terme de la peça “43 kg. de tristessa” de Jordi Tolosa

Amb aquesta exposició volem ensenyar als veïns de Sant Cugat una altra via de treball que fa servir l’art contemporani. Amb “Boicot i trabanqueta” vam tenir una proposta curatorial a càrrec de Joana Llauradó, de la que n’estem molt contents pels resultats i pel nou aire que ha aportat a la difusió de les arts visuals contemporànies a Sant Cugat. En aquesta ocasió la proposta és artística i d’autor.

Jordi Tolosa te una forma molt específica de treballar, on la paraula, la poesia i la filosofia te un nexe comú en la seva obra. Etiquetat com “escultor” creiem que la seva obra va molt més enllà de l’escultura, de fet tot l’art contemporani va més enllà de les categories clàssiques de “pintura”, “escultura” etc… creiem que són categories que avui dia no defineixen gaire la tasca de l’artista, on la multidisciplinaritat és l’habitual a les pràctiques artístiques.

Les "Pedres Fechadas" s'escampen a l'espai. Mireu-les be
Les “Pedres Fechadas” s’escampen a l’espai. Mireu-les be

De nou, el projecte s’ha amotllat perfectament a l’espai expositiu, i realment tots n’hem quedat molt contents del resultat i de l’estret diàleg que formen les peces amb la sala expositiva. Us convidem a que la visiteu i us feu la vostra pròpia idea.

Com diu l’artista, l’exposició, tot i semblar que hi hagin poques peces, cadascuna d’elles necessiten el seu temps. Totes transmeten detalls, ens parlen i ens inciten a la reflexió. Aquestes peces són “interruptors mediadors” per la reflexió.

L’exposició s’acompanya d’una sèrie d’activitats complementàries que us recomanem:

Dissabtes 27 de febrer i 12 de març, a les 11:30 h
Visites comentades a càrrec de l’artista, Jordi Tolosa.

Divendres 26 de febrer, a les 19:00 h
“Diàlegs” Taula rodona amb Jordi Tolosa, artista, Roger Deulofeu, poeta i Xavier de Luca, Fundació Suñol

Dissabte 5 de març, a les 11:30 h
“I // AND // MY ETERNITY” Taller artístic de 6 a 99 anys, a càrrec de Jordi Tolosa. Partint del títol de l’exposició, i de com la paraula s’insereix en la creació artística, el taller serà una experiència oberta a totes les edats per la recerca i la creativitat artística a partir de la paraula.

Per conèixer més obres de l’artista podeu visitar la seva plana web www.jorditolosa.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s