Adrian Schindler "Pròleg/Epíleg a una performance" (2015)

Un cap de setmana d’art contemporani a Sant Cugat

Creiem que aquest cap de setmana s’han alineat els astres i Sant Cugat és un punt calent dins les arts contemporànies a Catalunya.

Dissabte 21 de novembre, ADN Platform inaugura dues exposicions amb presència d’artistes com Antoni Hervàs, que també formen part de l’exposició “Boicot i trabanqueta” o amb la presència de comissàries que resideixen a Sant Cugat, com Lídia González Alija. ADN Platform presenta les exposicions “No song to sing” a cura de Martí Manen i David Armengol, i “Ne travaillez jamais” a cura de Blanca del Río, Mariella Franzoni, Lidia González Alija, Antonella Medici i Lucía Piedra.

Diumenge 22 de novembre, a les 11:30 h, al nostre centre d’art, l’Adrian Schindler presenta per primer cop a Catalunya la seva performance Le fleuve armure / der Rüstungsfluss, com a peça efímera de l’exposició “Boicot i trabanqueta”. Amb aquesta performance tot l’espai expositiu es veurà modificat temporalment per poder executar la peça amb el millor dels entorns pel seu desenvolupament, i per tant, l’espai no recuperarà la seva ambientació habitual fins el seu acabament. Més endavant en tindrem 2 oportunitats més per poder gaudir de la peça.

I el mateix diumenge, a les 13:00 h, a La Puntual, el mateix Adrian Schindler, junt amb Eulàlia Rovira i amb la proposta d’Enric Farrés, inauguren un moble com a dispositiu d’exposició de llibres d’artista.

Tot un programa de luxe per gaudir de l’art contemporani a Sant Cugat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s